But My Man is You.

“I’m glad he has a friend like you.”

“It’s vice versa. I’m glad he is my friend.”

“No, it’s vice versa for me. He is a great guy, but my man is you. So I look up to you more than I do to him.”

Kita lagi ngomongin tentang Rony kun, temen baiknya Tomo kun. Kebetulan brotherhood mereka kental sekali, dan Tomo sering ngebangga-banggain temennya ini. Alhasil gw pun punya pandangan yang (sangat) positif terhadap Rony kun. Dia pengusaha, umurnya (kayaknya) 2 tahun di atas Tomo kun, dan saat ini sedang single. Sejak gw dan Tomo kun jadian, Tomo kun rajin nanya apakah gw punya temen yang bisa gw kenalin buat Rony kun. Hahaha.. Tapi secara gw emang jarang nyomblangin orang, gw selalu jawab gw kayaknya nggak ada. Nggak kepikiran juga mau nyomblangin ke siapa. Anyway bukan itu yang mau gw omongin, tapi kalo ada yang mau kenalan ama Rony kun bisa kontek lewat kolom komen ya. ahahahaa..

So.

Seperti yang gw bilang, brotherhood mereka kental sekali. Mereka penuh pernyataan cinta kalo ketemuan. Misalnya si Tomo kun bantuin masang charge HP Rony kun di mobil. Atau Tomo kun bilang sama Rony kun kalo dia lebih suka nongkrong sama Rony kun dibandingkan sama Adri kun HAHAHAHA.. Kalo pernyataan cinta Rony kun ke Tomo kun, contohnya, Rony kun kan sibuk banget tuh sama kerjaannya di BSD, tapi kalo pas dia ke Jakarta, dia sempetin ketemu Tomo kun. Ya makan siang bareng, atau malah cuman nyapa sore-sore, atau kemaren sempet dinner bareng rame rame dan abis itu nongkrong minum meski dianya sebenernya lagi sibuk banget.

SO SWEET KAN MEREKA?

PANTES AJA TOMO KUN SELAMA INI SWEET BANGET JUGA SAMA GUE.

Makanya gue bilang mereka itu bukan Batman sama Robin, tapi Baskin sama Robin. Sweet banget.

Ahem.

Okeh.

Jadi ceritanya baru baru ini Rony kun susah makan karna terlalu sibuk, jadi berat badannya berkurang gitu. Terus si Tomo kun sering cerita kalo dia khawatir. Syumfah imut banget sih Tomo kun, perhatiannya sama temennya itu unyu banget. Terus jadi gw bilang sama dia, seperti quote di awal post ini.

“I’m glad he has a friend like you.”

“It’s vice versa. I’m glad he is my friend.”

“No, it’s vice versa for me. He is a great guy, but my man is you. So I look up to you more than I do to him.”

That I needed to state this to him is a little bit strange for me. But I did it because it’s not the first time he averted my compliment and compliment Rony kun instead. As if he’s saying he didn’t worth my compliment and Rony kun does. As if he’s trying to put Rony kun under MY spotlight. I once thought that he would give me up to Rony kun cos Tomo kun prioritizes Rony kun over himself. *shivers*

But at the same time that would be insanely, extremely stupid, so I know Tomo kun will never do that hahahaha

My relationship with Tomo kun is going well not because I am the perfect girl. But because I’m constantly trying to be perfect for him, while he is already perfect for me. It won’t work if you change either me or him with someone else, even if that someone else is also great.

So I mean Rony is a great guy, and I admire him too like Tomo kun does. But of course I admire Tomo kun more, because in my world he is my superman. He’s my main character. He’s the center of my focus. Everyone else around him are just there as a way for him to display his values. Like, the way I see it, how much Tomo kun cares for Rony kun shows Tomo kun’s worth.

I’m not saying Rony kun didn’t deserve to be treated special, cos he sure is a great guy, but that’s irrelevant in my world cos my focus is only on Tomo kun.

My man is him. That’s why I appreciate him more than I do his friends. ❤

But this sounds a bit like a triangle love doesn’t it? 😐

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s